Pulpe la capac si cartofi natur

de kamy in Pui, 28 Sep 2010 | 7149 vizualizari

 

usor si repede ...sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • pulpe sau aripioare de pui
  • cartofi
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la capac si cartofi natur:

Pulpele se spala,se zvanta bine cu un servet,se condimenteaza(eu pun de obicei concentrat de pui)si se pun pe capacul intors al unei cratite,cu pielita in jos.In cratita se pun cartofi rosii curatati si taiati mare,se adauga apa peste,sare,piper sau vegeta,o foaie de dafin si putin ulei ca sa nu se zdrobeasca.Se pune capacul cu pulpele deasupra si se da la cuptor,la foc potrivit(nu se pune deloc apa peste pulpe)Cand au capatat pulpele o culoare placuta se intorc(cu pielita in sus)Cand si aceasta s-a rumenit frumos...este gata.Se scoate cratita din cuptor,se pune cu grija si cu ...manusi  capacul pe gratarul de la aragaz,se scot cartofii cu o paleta intr-un vas,se condimenteaza,se pune putin ulei, patrunjel, se pune un capac si ii ...haltacarim putin sa se amestece toate.

Salata dupa preferinta(eu am mai gasit niste rosii minuscule prin gradina,dar sunt gustoase)

Pofta buna 

 

 

TIPS-URI

1

daca vreti sa mancati pulpele(aripioarele)cu alta garnitura,in cratita se pune numai apa cam de 2 degete

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la capac si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

kamy 1

12.11.2010, 11:52

eleny...sa-mi spui dupa ce le faci parerea ta...sigur o sa-ti iasa bune si crocantee f usor de facut...nu ai cum sa dai gres

elena1988 1

22.03.2011, 18:17

kamy 1

22.03.2011, 18:55

aoleu elena....da unde ai mai ajuns

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi de pui ca la Brasov